C’est la Vie – Rooftop Restaurant

MENIURILE C'EST LA VIE

Unde aromele se transformă într-o
o simfonie a gusturilor

Meniul nostru, o simfonie a gusturilor

La C’est la Vie, meniul nostru reprezintă o aventura plină de savoare pentru papilele tale gustative. De la aromele rafinate ale stridiilor cu vinegretă de lămîie arsă, până la armonioasa combinație de Vitello Tonnato cu tuna tataki sau un suculent Tomahawk steak, oferim o varietate de preparate realizate cu multă grijă și talent. Încheie cina într-o notă dulce cu cremoasa noastră Panna Cotta cu cocos și fructul pasiunii. Aceste preparate sunt doar o mică parte din delicioasa experiență culinară care te așteaptă la C’est la Vie.

Cocktailuri la nivel de Artă

Vă prezentăm cu mândrie o selecție captivantă de cocktailuri create pentru a fi savurate pe tot parcursul zilei dar și al serii. Meniul nostru oferă o gamă largă de opțiuni, de la combinții unice și cocktailuri inovatoare până la cele clasice îndrăgite de toată lumea, avănd grija sa existe ceva pentru fiecare. Indiferent dacă îți dorești un cocktail răcoritor și revigorant sau preferi un mix de arome mai rafinat, selecția noastră te va încânta. Explorează meniul nostru și găsește băutura perfectă.

E mereu "wine o'clock."

La C’est la Vie, lista noastră de vinuri este o atent aleasă pentru a răspunde unei varietăți de gusturi și preferințe. Descoperă o selecție variată de vinuri internaționale și locale, precum și opțiuni rafinate de șampanie și prosecco. De la vinuri roșii puternice la vinuri albe proaspete și delicii spumante, meniul nostru de vinuri oferă o combinație armonioasă de arome pentru a îmbogăți experiența ta culinară. Vino la Restuarnautl C’est La Vie și închină un pahar pentru momentele minunate din viață, știind că la orice oră este momentul perfect pentru a te bucura de un vin de calitate.