C’est la Vie – Rooftop Restaurant

C'EST LA VIE - ROOFTOP RESTAURANT

Unde Pământul și Cerul se Unesc
și Totul Prinde Viață

C’est la Vie
Rooftop Restaurant

C’est la vie te invită să te alături unei aventuri culinare premium, care se adresează atât pasionaților de mâncare, cât și celor cu o viață socială vibrantă, în timp ce te bucuri de priveliștea frumoasă a Clujului de pe terasa noastră panoramică.

Meniul prezintă o abordare contemporană a bucătăriei mediteraneene, cu influențe japoneze, creată cu pasiune și inspirație globală. Deoarece credem că este esențial ca o masă bună să fie savurată într-o companie plăcută, încurajăm conexiunile autentice și dorim să cream momente de neuitat. Experimentează emoția de a încerca noi cocktail-uri la barul nostru, unde creativitatea e la ea acasă. Te așteptăm la C’est la vie pentru un mix extraordinar de arome rafinate și bucurie pură.

Meniurile noastre

Acolo unde aromele se transformă intr-o explozie de senzații

Sa te bucuri de un pranz sau o cina la c’est la vie, este ca si cum ai fi invitat in bucataria unui bon vivant, si vei face parte din povestrea mancarii care este servita, datorita bucatariei deschise si conexiuni pe care o poti lega direct cu iscusitii nostrii bucatari care vor fi tot timpul deschisi la curiozitati sit e vor face sa te simti in caldura casei.

Ne mândrim cu utilizarea cărbunilor la gătit pentru a vă oferi un gust mai pronunțat, folosim legume locale de cea mai buna calitate si specific sezonului pentru o prospetime sporita,

iar peștele proaspăt îl achiziționăm din Grecia și Italia pentru a asigura cea mai înaltă calitate și arome autentice.

Motto-ul meu a fost întotdeauna "calitatea mai presus de toate". Cred că fiecare preparat ar trebui să fie o reflecție a celor mai bune ingrediente și a atenției acordate fiecărui detaliu.

Chef Florin Revesz

Aici, barul se transformă într-un adevărat spectacol al artei mixologiei

Barmanii talentați sunt actorii principali, amestecând cu pricepere ingrediente și arome pentru a crea adevărate opere de artă în fiecare pahar. Experimentează alchimia care prinde viață în fața ochilor tăi, transformând băuturi obișnuite într-o simfonie de gust și prezentare.

Pulsul Orașului: Evenimente Vibrante la C'est La Vie

La C’est La Vie, cinele excelente se transformă în seri legendare. Restaurantul nostru devine un hub al socializării, atrăgând localnici și turiști care caută o evadare din rutina zilnică. Energiea vibrantă pulsează în fiecare colț, capturând esența vieții urbane pe care o infuzăm în localul nostru. Vino cu prietenii la C’est la Vie și transformă orice zi obișnuită într-o celebrare extraordinară a vieții.

Ore de deschidere

C'est la Vie Rooftop Restaurant

Luni: 17:00 – 24:00
Marți – Duminică: 12:00 – 24:00
*Ultima comandă de mâncare la 10:30 PM